Kinderwens

vrouwtjes-v6-zonder-hartjes hartje

Kinderwens

Je hebt je besluit genomen: je wilt graag een kindje! En dan? Natuurlijk kun je op goed geluk proberen zwanger te raken. Maar je kunt ook je kansen op zwangerschap vergroten door de vruchtbaarheidssignalen van je lichaam te volgen.

Luisteren naar je lijf

Elke cyclus bereidt je lijf zich voor op een zwangerschap. Er rijpt een eicel, ze springt en ze komt terecht in een prachtig gespreid bedje in je baarmoeder. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je lichaam je zoveel meer kan vertellen! Elke cyclus weer, zendt je lichaam allerlei signalen uit. Het enige dat je hoeft te doen, is weten wat te meten en hoe te luisteren naar je lijf.

Ik help je graag deze signalen te herkennen. Sta je voor keuzes? Of wil je adviezen over je levensstijl? Dan voorzie ik je ook graag van de nodige informatie.

Daarnaast bied ik je indien gewenst emotionele ondersteuning. Het kan immers een spannende tijd zijn. Bovendien heeft ons emotioneel welzijn invloed op hoe ons lichaam functioneert. Een ontspannen lichaam en geest vergroot de kans op bevruchting.

Wat kan ik voor je doen

Je kunt op elk moment in je traject bij mij terecht. Of je nu net gestopt bent met de pil. Een half jaar geleden hebt besloten voor een zwangerschap te gaan. Of inmiddels in een medisch fertiliteitstraject zit of hebt gezeten.

Ik geef privé cursussen en consulten. We bekijken samen wat ik voor jullie kan betekenen en wat jullie het beste past. Je partner mag altijd gratis deelnemen en is van harte welkom!


"Iris, bedankt voor alle tijd en uitleg... en natuurlijk het vertrouwen dat je mij gaf!"~ Marijke

kinderwens-vrouwtje-website-v4-reversed

Contact & Aanmelding

Bent je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Gebruik hiervoor onderstaand formulier of stuur een e-mail naar iris@lunalife.nl

je naam
telefoonnummer"
e-mail adres

© LunaLife 2015