Babymassage

vrouwtjes-v6-zonder-hartjes hartje
baby-massage-website-v2

Babymassage

Aanraking zit in onze genen. Het activeert onze aangeboren systemen van hechting, ontspanning, plezier en genezing. We voelen ons prettig, warm en geborgen. Babymassage is daarom veel meer dan masseren. Het bevordert een warme welkome start in de wereld.

Hechting door Aanraking

Baby’s worden geboren met een natuurlijke hang naar nabijheid en contact. Zelf je baby masseren is een moment van ontspanning voor jullie samen. Het verdiept de band tussen jou en je kindje. Het bevordert liefdevolle communicatie. Babymassage kan daarmee een prachtige voortzetting zijn van een goede en gezonde zwangerschap en bevalling. Maar het kan ook helend werken voor als deze periode minder optimaal is verlopen.

Vaders kunnen het moeilijk vinden met hun kind te binden tijdens de zwangerschap. Soms voelen ze zich ook na de bevalling buiten spel gezet. Babymassage is bij uitstek iets dat zowel vaders als moeders kunnen toepassen.

Voordelen

Babymassage stimuleert het immuunsysteem en ondersteunt de ontwikkeling. Aanraking helpt je kindje om haar lijf te ervaren en te voelen als onderdelen van haarzelf die een geheel vormen. Bovendien kunnen specifieke massagetechnieken verlichting bieden als je kindje klachten heeft, zoals krampjes of reflux.

Massage is een wisselwerking. Dus ook in jouw lichaam worden krachtige effecten van ontspanning en genezing geactiveerd! Geef je borstvoeding? Omdat borstvoeding veel raakvlakken heeft, kan babymassage ook dit proces bevorderen.

Wat kan ik voor je doen

Babymassage is geschikt voor baby’s tot 12 maanden. Ik kan je kindje masseren. En ik geef cursussen in kleine groepjes of privé.

Een cursus bestaat uit:

  • massagetechnieken ter ontspanning
  • massagetechnieken ter verlichting van specifieke klachten
  • voetreflexologie
  • aromatherapie
  • basisbevestigend dragen; hoe pak je je kindje op en houd je haar vast
  • en meer!

Je krijgt de eerste les een flesje heerlijke basisolie van me cadeau. Na afloop krijg je een mooi boekje mee naar huis met een samenvatting.

Neem gerust kosteloos je partner mee! Of iemand anders die jou en je kindje een warm hart toe draagt, zoals je (schoon)moeder of de oppas.

We bouwen massages en lessen rustig op en volgen wat je kindje aangeeft. Hebben je kindje en jij specifieke wensen of klachten? Laat me dit dan bij aanmelding weten. We bepalen in overleg wat voor jullie het prettigste is.

Contact & Aanmelding

Bent je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Gebruik hiervoor onderstaand formulier of stuur een e-mail naar iris@lunalife.nl

je naam
telefoonnummer"
e-mail adres

© LunaLife 2015